Kommande kurser

Golfkurser 2023

Under sommaren kan du gå på kurser hos mig på Fågelbro Golf & Country Club där vi intensivt arbetar på olika delar av spelet. 

Mina temakurser fokuserar på specifika delar av spelet; bollträff, driver, puttning, chip, pitch och bunker. Att gå en golfkurs passar utmärkt för dig som vet vad du eventuellt har problem med och vill bli bättre på men passar också perfekt som en allmän uppfräschning och för nybörjare! Det är så lätt att man fokuserar på att bara ”få iväg” bollen från tee när de flesta slagen egentligen är på fairway och på och runt green!

På mina kurser har jag max 7 deltagare (undantagsfall kan finnas) för att jag ska kunna ge samtliga individuell hjälp och feedback. Välkommen!

Närspelskurs på korthålsbanan | 2 september

Lär dig olika typer av chipar. Hur kontrollerar jag min längd, hur gör jag för att kontrollera höjden. Att bli vass på närspelet gör mycket för ditt spel! Anmälan betalningfgc@fagelbrogolf.se Vi möts upp på korthålsbanan hål 1. OBS! Ange "Korthålsbanan 2 sept" vid anmälan. 1000 kr 2 sept 10-13

Långa inspel på korthålsbanan | 16 september

Träna långa inspel på korthålsbanan med mig! Vi fokuserar på slag 50-70 meter. Hur kontrollerar jag längden och vilka olika typer av slag är bäst i olika lägen. Att bli vass på närspelet gör mycket för ditt spel! Anmälan betalningfgc@fagelbrogolf.se Vi möts upp på korthålsbanan hål 1. OBS! Ange "Korthålsbanan 16 sept" vid anmälan. 1000 kr 16 sept 10-13